Facebook
Eijan Sisustuspaja

Taulun maalaukset

Puuttuuko seinältäsi teos, jota ei tahdo löytyä mistään? Seinilläsi olevat taulut ovat osa sisustusta, mikä parhaimmassa tapauksessa luo sen lopullisen tunnelman täydentäen kokonaisuutta. Kerro toiveesi. Mietimme yhdessä koon, tyylin ja muut toiveet. Pidän tässä tärkeänä, että työllä olisi mahdollisesti sinulle jokin merkitys, josta on lähdetty eteenpäin. Taulussa voi olla sinulle tärkeitä asioita tai perheellesi merkityksellinen paikka. Tehdään sinulle sellainen taulu, jota olet toivonut.  Samalla voidaan huomioida sisustuksen vaatimukset taulun värimaailmaan. Tarkoitus on tehdä visuaalisesti hyvin sulautuva teos seinällesi. Tekniikkana voi olla mikä tahansa tutumpi tekniikka akryyli- tai öljyvärimaalaus, lyijykynä- tai hiilityöt.

Käytän myös valokuvia apuna maalatessani esim. yksityiskohtaisempia töitä esim. henkilö-tai maisemamaalauksia. Yksityiskohtien määrä sekä taulun koko vaikuttaa taulun hintaan. Voit myös lähettää minulle kuvan, josta tahdot taulun maalattavan. Mikäli maalaus tulee johonkin tiettyyn tilaan, olisi mukana olla kuvia ks. huoneesta. Jotta värit kertautuisivat oikein, kannattaa kuvaan laittaa Fazerin sininen suklaalevy. Pystyn ymmärtämään värien mahdollisen muuntumisen kuvanottohetkellä suklaalevyn sinisyyden mukaan.

Toivomuksiesi ja suunnitelmamme mukaan, teen sinulle ensin luonnosesityksen, joka on maksuton. Kun olemme saaneet sen sinua miellyttäväksi, alan vasta maalaamaan taulua. Tauluilla on tyytyväisyystakuu. Sitä ei tarvitse ostaa, mikäli se ei ole toivotunlainen. Taulua voimme tehdä niin kauan, kunnes se miellyttää parhaiten sen tulevaa omistajaa.

Pieniä valkoisia

Pieniä valkoisia

Mutokuva

Muotokuva

Utuinen maisema

Utuinen maisema

Sisunaisen tahto

Sisunaisen tahto

 

Päivä kauneimpana

Päivä kauneimpana

Hortensiat

Hortensiat

Nykypäivän selfie

Nykypäivän selfie