Facebook
Eijan Sisustuspaja

Minä ja palveluni

IMG_1128Sisustussuunnittelu on haastavaa projektityötä. Työssäni tarvitaan innostuneisuutta, rohkeutta, luovuutta, avointa ja kuuntelevaa mieltä. Antoisaa ja palkitsevaa on nähdä onnistunut lopputulos, kun asiakkaan tarpeet on onnistuttu näkemään häntä miellyttävällä tavalla. Sisustussuunnittelua vertaan taulun maalaamiseen. Sommittelu ja värien käyttö on samalla tavalla mukana. Jokaisella viivalla on merkityksensä kokonaisuutta hahmottaessa.

Pidän tärkeänä asunnon toiminnallisuutta ja yhtenäistä ilmettä. Vältyt virhehankinnoilta, ja teet kustannustehokkaita valintoja ja ennen kaikkea säästät omaa aikaasi käyttämällä sisustuspalveluitani. Samasta paikasta voit saada sisustussuunnittelun, seinien kuvamaalaukset, taulut seinille sisustukseen sopivin sävyin, sisustustekstiilien suunnittelun ja myös saneeraus- ja rakentamispalvelut.

Sisutuspajaltani saat siis kaikki samasta paikasta. Kaikki osa-alueet ovat itselleni rakkaita. Olen opiskellut käsityötieteitä Helsingin yliopistossa, sisutusalan opintoja Tamk:ssa, aikuisten taiteen perusopinnot, sekä useita taidealan koulutuksia ja kursseja elämässäni. Ja koulutushan jatkuu edelleen… Tämä työ vaatii myös jatkuvaa ajan mukana kulkemista.

 Minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus lastentarhanopettajan työstä. Lapset opettivat minulle paljon luovuudesta ja sen käytöstä. Toivon säilyttäväni lapsenomaisen ennakkoluulottoman tavan suhtautua asioihin. Pidän myöskin luontoa itselleni tärkeänä ideoita ja voimaa tuovana tekijänä. Materiaalien ekologisuus ja kierretettävyys mahdollistavat myös uusia luovia ideoita. Kaikkea ei tarvitse aina heittää pois.